ponedeljek, 21. julij 2008

NOVA KATEGORIJA: ASOCIACIJE

Ko tako malo srfam po netu, mi ni jasno kje dobi folk ideje za imena svojih proizvodov??? mogoče kakšen oglaševalski trik? Pozicioniranje? Določena ciljna publika? Totalna nevednost? WTF?????

Za vse, ki hočejo čez vikend shujšat:




* Ketamine hydrochloride, or "Special K," is a powerful hallucinogen widely used as an animal tranquilizer by veterinarians. Users sometimes call the high caused by Special K, "K hole," and describe profound hallucinations that include visual distortions and a lost sense of time, sense, and identity



Za vse spolne iztirjence in pedofile:







* Female ejaculation (also known colloquially as squirting or gushing) refers to the expulsion of noticeable amounts of clear fluid by human females from the paraurethral ducts and/or urethra during orgasm.

sobota, 19. julij 2008

STAND UP NA LETOŠNJEM LENTU

Ja, pa ga je mimo!!!!! Lenta namreč. Tudi letos smo s klubom standup komedije imeli svoj oder na festivalu LENT. Nastopajoči na prizorišču v atriju Naskovega dvorca - v prijetnem ambietu pod drevesom - so v 16. večerih predstavljali prerez aktualne standup scene v Sloveniji in na Hrvaškem. In e ta se je v zadnjih 2 letih razvila iz entuziazma posameznikov v obrt, umetnost, sceno, ki ima že prav dostojno število privržencev tako na pod odrom kot tudi na njemu. Predstave so bile vsak večer nabito polne (160 zicev in stojišča) le tri je prekinil dež oz. smo jih zaradi njega prestavili v notranje prostore kluba, kamor smo lahko zbasali okoli 90 smeha željnih gledalcev. Vesel sem, da sem videl skoraj vse nastopajoče in moram reči, da sem bil z nastopom večine zadovoljen, v dveh primerih zelo navdušen in v enem tudi zelo razočaran. Seveda pa Lent ni edina prireditev kjer ga "stendapamo", tako da pridite na kakšen nastop v vaši bližini še vi

Tu je pa še utrinek mojega nastopa z Metelkove konec maja:

OB LETU OSOREJ

ZDRAVO!

Pred letom in še nekaj sem se odločil, da grem v korak s časom in ustvarim svoj blog. Po parih objavah me je začetno vzhičenje minilo (pravzaprav si nisem pustil, da bi me sploh začelo prijemat) in tako je leto naokoli, ko sem se odločil, da poskusim znova. No pa gremo: tji štiji zdaj!!!!!!!!!!